Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Göteborgs AFK Marvels

Följ

Göteborg Marvels

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Göteborgs AFK Marvels
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Göteborgs AFK Marvels
Adress Drivhusgatan 17A
Postadress 41264 Göteborg
E-post info@marvels.se
Orgnr 857206-6325
Swish 1236402275
Kontonr PlusGiro: 689358-0
Seniorlag Herrar
Seniorlag Damer
Flaggfotboll

Om Göteborgs AFK Marvels

Bakgrund:
Göteborg Marvels är en klubb som spelar amerikansk fotboll och flaggfotboll i stor-Göteborgsområdet och håller till på Kviberg. Marvels har funnits som förening sen 2005 efter en sammanslagning av Göteborg Mustangs och Göteborg Giants, klubbar som har anor från sent 80-tal/tidigt 90-tal.

Vår verksamhet:
Vi har verksamhet från 10 år och uppåt och har ca 230 spelande medlemmar. Tjejer och killar spelar mixat i våra u-lag.

Våra ungdomslag:
U13: Håller till i Kviberg och har barn mellan 10-13. Spelar poolspel och olika turneringar under året.
U15: Håller till i Kviberg och har ungdomar mellan 13-15.
U17: Håller till i Kviberg och har ungdomar mellan 15-17.
U19: Håller till i Kviberg och har ungdomar mellan 17-19.

Vi har planer på att starta upp en flickverksamhet för tjejer mellan 10-16, för att lättare brygga mellan ungdomsverksamheten och damlaget. Är detta av intresse kan ni maila oss för mer information, se mailadress nedan.

Seniorlag:
Damer: Håller till i Kviberg och välkomnar alla från 16 år och uppåt. Spelar i damernas division 1.
Herrar: Håller till i Kviberg och välkomnar alla från 18 år och uppåt. Spelar i herrarnas division 1.
Flaggfotboll: Håller till i Kviberg och välkomnar alla från 18 år.

Vill du börja spela?
Amerikansk fotboll är en sport som passar väldigt många olika typer av människor. Stora, små, korta, långa, kvicka, stabila, med eller utan bollsinne: Huvudsaken är att du inte är rädd för kroppskontakt & hårda tag, samt att du har en vilja att utvecklas tillsammans med oss! Vill du börja spela amerikansk fotboll eller har ett barn som vill testa på sporten är det bara att kontakta oss! För att nå det laget du är intresserad av går det att maila deras funktionsadress, U13, U15, U17, U19, damer, herrar och flagg @marvels.se. Vid funderingar och osäkerheter kan man maila vår infoadress. för hjälp.

Vad kostar det då?
Kostnaden beror på ålder och om spelaren hyr skydd. Alla betalar en medlemsavgift, en träningsavgift och en licensavgift. De flesta lagen har även en säsongsavgift. Mer information om de olika lagens kostnader finns under avgifter
Som helt ny medlem får du "prova-på" att träna 6 gånger för 100:-, därefter måste du betala medlems och träningsavgift och då dras de redan betalda 100:- av från avgifterna.

Amerikansk fotboll är materialsport, likt hockey och den initiala kostanden för skydden kan vara hög. Förstaårsspelare i ungdomslagen har möjlighet att hyra hjälm och axelskydd för en kostnad. Seniorspelare kan, om det finns skydd kvar, även de hyra under sitt första år, vi har en handfull damskydd. Vi har en andrahandsmarknad där det finns använda skydd att köpa för en billigare penning.

Vill du hjälpa till?
Känner du att du inte vill spela men har en kärlek för sport och vill bidraga på annat sätt? Föreningen söker alltid efter folk som vill hjälpa till vid exempel matcharrangemang, sponsorletande, PR, lagledare, materialare, styrelsemedlem eller som tränare eller hjälptränare. Släng oss ett mail, all hjälp uppskattas!

Marvels Way:
Göteborg Marvels står för allas lika rätt i samhället oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, könstillhörighet och funktion. Är du transperson eller har en funktionsskillnad och har frågor? Tveka inte med att kontakta oss på vår mail.

Kontakta oss:
Har ni andra frågor eller är osäkra kan ni alltid maila oss på info@marvels.se eller via våra andra kanaler på nätet:
Göteborg Marvels på Facebook
Göteborg Marvels på Twitter
Göteborg Marvels på Instagram

Kom och spela amerikansk fotboll eller flaggfotboll med oss!